Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Ajam peniki (hete kip)

Aantal personen: 4

Ingrediënten

1 jonge kip
5 rode lomboks
3 rode en 2 witte uien
een stuk djahé of poeder
2 glazen santen
(zout)
3 eetlepels (kokos)olie

Bereiden

Maak de uien, de lomboks en de djahé fijn en fruit ze in de
verwarmde (klapper)olie.
Doe er de santen bij en kook de kip hierin zachtjes gaar.
Het gerecht moet echt droog zijn en de olie moet te zien zijn.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Kip met Gruyèrekaassaus
Ajam pangang boemboe Padang
Kipfilet gevuld met salie
Kiprollade met pindasaus en perziken
Paella Valencia

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes